Welkom in de studio

Hieronder lees je een aantal tips waarmee je je kunt voorbereiden op je komst naar onze studio.

Heb je vragen? Stel ze gerust! We zijn te bereiken op 030-2072390 of via contact@barettamedia.nl.

Bekijk de behind the scenes video voor een impressie

Tips ’n tricks

Algemeen

Voor veel mensen is het de eerste keer dat ze in een studio aan een webinar of studio-opnames meewerken. Dat kan best spannend zijn. Geen zorgen, dat zijn wij gewend en we zullen je goed begeleiden zodat je je kunt concentreren op je verhaal. Wij helpen je met tips en feedback en proberen mee te denken met je presentatie.

Kleding

  • Basic kleding werkt vaak goed. Kies liever geen hele drukke patronen prints of logo’s. Een lichtblauw overhemd werkt ook wat beter dan een wit shirt.
  • Je kunt je eigen make-up dragen. Wij hebben blocking powder tegen een glimmende huid door de studiolampen en een spiegel om je haar en make-up te controleren.
  • Hou er bij je kledingkeuze ook rekening mee dat we een draadloze microfoon gebruiken. Er wordt een kastje met een klem aan je broekband of riem bevestigd of in de binnenzak van een jasje geplaatst. Een draad wordt met een klemmetje achter in je kraag bevestigd.
  • Lange of grote oorbellen kunnen problemen geven met de headset microfoon. Draag deze dus liever niet of kies voor kleinere knopjes.
  • Gaan we green screen opnames maken? Draag dan geen groene kleding!

Start

Kom op tijd! Dan kan je aan de studio wennen en ontspannen. We starten altijd met koffie, thee of een frisje. Daarna geven we instructies over technische zaken en nemen we de planning nog een keer door. Er is tijd om nog vragen te stellen en details aan te passen.

Presenteren

  • Probeer niet om uitgeschreven tekst te onthouden maar om je verhaal aan je publiek te vertellen in je eigen woorden. Omarm dat het live is! Het is niet erg als er iets mis gaat, gewoon doorgaan ;). Maak een grapje, herhaal je laatste zinnen en pak je verhaal weer op.
  • Je kan je presentatie-slides zien, je notities in principe niet. Wil je je notities of speaker notes gebruiken bij je verhaal? Print ze uit of vraag ons vooraf om dat voor je te doen.
  • We nemen je presentatie graag met je door en bespreken hoe we omgaan met bijvoorbeeld video’s die worden afgespeeld.

Indeling ruimte

Settings

Tafelsetting max. 5 personen
Sta-setting tot 4 personen

Techniek

Greenscreen opnamen mogelijk
Afkijkmonitor voor presentaties aanwezig
‘Klikker’ aanwezig
Headsetmicrofoons

Behind the scenes

WiFi
Groot display met uitzending
Koffie, thee, fris
Gratis parkeren