Awesome AV-stage bij Baretta Media

Ben jij op zoek naar een stage bij een bruisend en commercieel videoproductiebedrijf? Wil je zelfstandig aan de slag als projectmatig video-editor met Adobe Premiere, After Effects en Illustrator? En ben jij creatief, sociaal en enthousiast? Dan heb je zojuist de perfecte stageplek gevonden!

Hierom zijn wij awesome

We maken gave videoproducties voor hele uiteenlopende opdrachtgevers. Dat doen we vanuit ons gezellige en creatieve kantoor en studio’s in Vechtclub XL in Utrecht. We houden van goede koffie en we lunchen gezamenlijk. En er staat een popcornmachine stand-by voor als iemand een gepoftemaiscraving krijgt. Ook niet onbelangrijk: we bieden een stagevergoeding van 150 euro per maand. En de lunch krijg je ook van ons. Kom jij ons helpen om interessante, vermakelijke en kick-ass videocontent te maken?

Jij past perfect bij ons…

… als je een media- of audiovisuele opleiding doet. Je bent derde- of vierdejaars, je hebt de nodige vaardigheden met Adobe Premiere, je bent bekend met After Effects en kennis van Illustrator is een pre. Je woont in de buurt van Utrecht. Verder ben je leergierig, nauwkeurig en open.

Wil jij de lucky bastard zijn die stage komt lopen bij Baretta Media?
Stuur je portfolio en cv op naar Arno, via arno@barettamedia.nl.