Verhuisd!

Wij zijn verhuisd van Amersfoort naar Utrecht! Ons kantoor bevindt zich nu Vechtclub XL, broedplaats voor creatieve professionals in Utrecht.

Wees welkom om een keer te brainstormen over een filmproject!

Centraal, centraler, centraalst

Met onze verhuizing staat de Google Maps pin nog centraler in het land. Handig voor opnames in uithoeken van het land, en handig voor onze opdrachtgevers die daarvandaan op bezoek komen. Maar deze locatie biedt ons ook de voordelen van samenwerkingen met creatieve partners, vergaderlocaties en opnamemogelijkheden. Want Vechtclub XL is een unieke plek die al deze mogelijkheden biedt.

  • Baretta Media - Utrecht

Bereikbaar

Vechtclub XL is goed te bereiken met de fiets, het OV en de auto. Met de auto is Vechtclub XL vanuit de uitvalswegen makkelijk bereikbaar. Verder ligt Vechtclub XL dicht bij station Utrecht Centraal. Buslijnen 63, 65, 66, 74 en 77 vanaf Utrecht Centraal Station rijden allemaal richting Vechtclub XL. Je kan het beste uitstappen bij halte Lanslaan. De ingang van Vechtclub XL is aan de overkant van de weg.

Pal voor de deur van Vechtclub XL ligt een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. In de directe omgeving kun je ook gratis parkeren.

Baretta Media animatie utrecht
Alle Blog-posts